Account Manager za Hrvatsku i Sloveniju (m/ž)


Naš klijent, DSM Nutritional Products, vodeći je svjetski proizvođač aditiva za stočnu hranu. Razumijevanje potreba kupaca omogućuje im kontinuirani rad na novim, inovativnim proizvodima i rješenjima koji pospješuju zdravlje, dobrobit i performance životinja te u isto vrijeme štite okoliš. Za svoj tim specijalista traže osobu za radno mjesto:

Account Manager za Hrvatsku i Sloveniju (m/ž)

Vaši ključni zadaci uključivat će obilazak postojećih i razvijanje mreže novih kupaca te ćete im osigurati „know-how“ i savjetovati ih o pravilnoj uporabi aditiva, sve s ciljem povećanja prodaje.
Identificirati ćete nove poslovne prilike, analizirati tržište i konkurenciju, predlagati mjere za poboljšanje poslovanja te redovno izvještavati menadžment tvrtke o svojim aktivnostima.

Odgovarajući kandidat posjeduje VSS veterine ili agronomije, poželjno smjer hranidbe životinja te iskustvo u prodaji u segmentu aditiva ili na poslovima nutricionista u proizvodnji. Znanje engleskog jezika i vozačka dozvola su također uvjeti za ovo radno mjesto.

Komunikativnoj i timski orijentiranoj osobi nudimo izazovno radno mjesto i nastavak karijere u uspješnoj internacionalnoj organizaciji. Ako mislite da je ovo idealan posao za Vas, pošaljite svoju prijavu i životopis savjetniku za ljudske resurse:

HILL International – Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju
Draškovićeva 40, 10 000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: prijava.hill@hill-croatia.hr
Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta

HILL – Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju ima dozvolu MRSS za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju klasa UP/I-102-02/09-04/18, ur.br. 526-08-02-03/2-09-9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *