Prodajni predstavnik za Hrvatsku i Sloveniju (m/ž)

Hoesch® i EMS® proizvodi desteljećima su priznati u industrijsko – komercijalnom graditeljstvu. Naši krovni, zidni, hladionički izolacijski paneli te visoko valni krovni limovi prisutni su desetljećima na tržištu. Hoesch predstavništvo u Hrvatskoj traži osobu za radno mjesto:

Prodajni predstavnik za Hrvatsku
i Sloveniju (m/ž)

Vaša ključna odgovornost predstavljati će prodaju proizvoda iz programa Hoesch na oba tržišta. Uz svakodnevne kontakte i prezentacije postojećim i potencijalnim kupcima, planirati ćete i voditi prodajni proces do zaključenja prodaje. U tome će vam pomoći i kontinuirana i intenzivna obrada tržišta u obje zemlje. Lokalni uredi u Zagrebu i Ljubljani biti će Vam svakodnevna podrška u svim aktivnostima.
Vi ste osoba s iskustvom u prodaji, poželjno u građevinskom sektoru, ali nije uvjet. Znanje engleskog jezika i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije bit će vam potrebni za uspješno obavljanje ovog posla.

Komunikativnoj, stabilnoj i odgovornoj osobi motiviranoj za ostvarivanje ciljeva i postizanje uspješnih rezultata Hoesch nudi karijeru u dinamičnom okruženju, poticajna primanja i službeno vozilo 24/7.

Ako ste se prepoznali u opisu, pozivamo vas da pošaljete svoju prijavu i životopis s punim povjerenjem savjetniku za ljudske resurse na adresu:

HILL International – Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju
Draškovićeva 40, 10000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: prijava.hill@hill-croatia.hr

Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta.

HILL – Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju ima dozvolu MRSS za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju klasa UP/I-102-02/09-04/18, ur.br. 526-08-02-03/2-09-9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *